Life-time bundels

Al jarenlang krijg ik de vraag of dit of dat programma niet gewoon "los" te koop is. (En met "los" bedoelen we dan, zónder lid te worden van ons membership-programma De Blij Dieetvrij Club.)⁠ 

Soms, omdat je geen behoefte hebt aan online support of een community. Of, omdat je een beetje neigt te verdwalen in de grote hoeveelheid lesmaterialen in de club.⁠  Maar voornamelijk, omdat je dan levenslang toegang behoudt tot de materialen, voor een eenmalige betaling.⁠ 

Zodat je minder tijdsdruk voelt, en kan blijven terugkeren naar de lessen die voor jou waardevol zijn.⁠

Emotie eten intensive

Heb jij ooit geleerd hoe je jouw emoties de ruimte kon geven? We leven in een maatschappij met een emotie-fobie. Dat maakt, dat we onze emoties soms al van jongs af aan leren weg te stoppen. Iets wat voor sommigen van ons effect heeft op ons eetgedrag.

Stop met het plakken van een pleistertje op jouw emotionele eetbuien en leer hoe je jouw emoties écht kunt reguleren!  Bouw aan jouw emotionele intelligentie met de  Emotie Eten Intensive en krijg tijdelijk ook de module "Bite-Sized" cadeau, over stap voor stap omgaan met overeten!

Vertrouwen op jouw lijf

Als deze maatschappij je dag in dag uit aanmoedigt om jouw lichaam te zien als een object, wat je van buitenaf moet beoordelen, hoe leer je dan weer stap voor stap te vertrouwen op jouw lijf? Hoe leer je contact maken met jouw lijf, en luisteren naar jouw lichaamssignalen? Hoe ga je van denken naar voelen?


Deze online cursus bestaat uit 5 modules (Voelen, ademen, bewegen, belichamen & thuiskomen) met in totaal 12 video's, 5 werkboeken en 15 begeleide lichaamswerk oefeningen (in audio).


Ga met de praktische oefeningen uit deze online cursus stap voor stap aan de slag met het ontwikkelen van bodyfulness: liefdevolle aandacht voor jouw lichaamssignalen.

Facing your fears - bundel

Ik vroeg vorig jaar zo'n 5000 vrouwen wat hun grootste obstakels waren rondom intuïtief eten. Nou, mijn mailbox ontplofte. 💥 En weet je wat me opviel in de reacties? Het belangrijkste overkoepelende thema was angst: We zijn bang om aan te komen, of om NIET af te vallen, omdat dat voor onze gezondheid mogelijk beter zou zijn. We zijn bang voor bepaalde voedingsmiddelen, of bang om onze eetregels los te laten. En die angst beperkt ons in het écht vinden van rust rondom eten.

In deze bundel ga je aan de slag met die angsten. Je krijgt life-time acces tot de volgende programma's en masterclasses:

  • Omgaan met (de angst voor) gewichtstoename (5 videolessen en waardevolle journal-opdrachten in PDF)
  • Van angst naar vertrouwen: doorbreek zelftwijfel & zelf-sabotage (losse masterclass van bijna 2 uur)
  • Zelf-accepterende lichaamspraat: hoe je stopt met stressen over jouw gewicht (losse masterclass van ruim 2 uur)
  • Food Fears: Omgaan met de angst voor bepaalde voedingsmiddelen (6 videolessen)

advies over welk programma voor jou HET beste is?

Schroom niet om me een bericht te sturen via het contactformulier hieronder. Vergeet niet jouw e-mailadres in te vullen, dan probeer ik jouw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.