Challenges
Video

Challenge Mindful Bewegen

5 Lessen Easy

Over deze cursus

Een veelgestelde vraag: waarom hou ik het niet vol, dat bewegen?

Eigenlijk is die vraag al een indicatie op zich: het feit dat je het idee hebt dat het iets is wat je "vol moet houden", klinkt alsof het veel wilskracht van je vraagt. Alsof je jezelf moet dwingen.

Blijkbaar doe je dan niet iets waar je écht blij van wordt. Toch?

Dus onderzoek eens wat je kan doen waar je wél blij van wordt. (Ja, soms is dat even zoeken! Mogelijk kan het antwoord op de video van dag 2 je helpen ;))

Kun je iets toevoegen aan de ervaring (sporten met een audioboek of een goede vriendin om mee te kletsen), of misschien zoeken naar iets waar je wel blij van wordt. Tai chi, mountainbiken, dansen, surfen, zwemmen, tuinieren....

Natuurlijk zijn er periodes waarin je je minder energiek voelt en je niet opspringt om aan de slag te gaan (bijvoorbeeld in zo'n week tijdens jouw cyclus). Maar als je iets vindt wat je écht leuk vindt, dan wordt het makkelijk om te blijven doen. Omdat je ernaar uitkijkt. Je weet dat het je een goed gevoel geeft.

Heb jij al iets ontdekt waar je écht oprecht blij van wordt?  Share het gerust!

Volg vooral de masterclass Gezonde gewoontes, om meer te leren over hoe je jezelf nieuwe gezonde gewoontes aanleert, en van nieuw gedrag steeds meer een automatisme maakt. Je vindt deze vanaf eind oktober (2019) op de member area.

Learn more

De structuur van deze cursus

Alleen voor ingelogde gebruikers

3 woorden!

Alleen voor ingelogde gebruikers

Waar werd jij vroeger blij van?

Alleen voor ingelogde gebruikers

5 minuten!

Alleen voor ingelogde gebruikers

Op de plaats, rust.

Alleen voor ingelogde gebruikers

Waarom “hou ik het niet vol”?

Pen